Cégünk fő profilja a könnyűszerkezetes családi házak kivitelezése. Emellett azonban szeretnénk szélesebb körben is kielégíteni a megrendelőink igényeit, így vállaljuk garázsok, melléképületek, vendégházak, gyermekházak, pergolák elkészítését is.

Családi vállalkozásként fontosnak tartjuk a megrendelőinkkel való kölcsönös bizalmat, ezért mindig az átláthatóságra, tervezhetőségre és nyílt párbeszédre törekszünk. Erre lehetőséget teremt a könnyűszerkezetes építési technológia, jól elkülöníthető munkafázisaival, rövid építési időtartamával és időtálló, környezetbarát anyagokkal.

Minden esetben szem előtt tartjuk megrendelőink igényeit, ezért az egyeztetések és a tanácsadás alkalmával lehetőséget biztosítunk a megrendelőink számára, hogy egyedi elképzeléseiket, igényeiket előadhassák nekünk és mi igyekszünk minden kívánságnak eleget tenni.

Mottónk az élhető környezet, kifogástalan alapanyagokból, rövid határidővel, mércénk a megrendelő elégedettsége. Ahhoz, hogy fel tudjuk venni a versenyt a piaci szereplőkkel, nem engedjük el a megrendelő kezét az épület felállítását követően.

Partner megállapodásokkal dolgozunk együtt több szakemberrel, akiket meleg szívvel ajánlunk ügyfeleinknek. Az aktuális szakember hiányra figyelemmel, időt és energiát spórolunk ügyfeleinknek, hogy öröm legyen a házépítés, ne pedig szakemberek kutatásából és várakozásból álljon.

További opcionális lehetőség ügyfeleinknek, hogy a szerkezet megrendelésével egyidejűleg rendelhetik meg nálunk a konyha, fürdőszoba és gardrób szekrényeket, egyedi elképzelések alapján, amelyet előzetes árkalkulációt követően készítünk el ügyfeleinknek. Nincs megkötés sem az anyagban sem pedig a kivitelezésben, így ügyfeleink számára egyedi bútorokkal tudunk szolgálni.